[Video] GEMPAR dari L/raya Timur Barat; Gajak MENGAMUK kerana di’HON’, PIJ4K kenderaan

Lima individu bernasib baik apabila berjaya keluar untuk menyelamatkan diri apabila kenderaan mereka dipijak gajah yang mengamuk selepas sebuah kereta lain membunyikan hon. Kejadian menakutkan itu dipercayai berlaku di Jalan Raya Timur Barat (JRTB), kira-kira jam 7 malam tadi.

Seorang pemandu sebuah kenderaan yang juga datang dari arah Kelantan yang tidak dikenali mendakwa dia mendapat tahu cerita itu daripada seorang mangsa.

“Puncanya begini, semasa gajah di tengah jalan mereka memberhentikan kereta, tiba-tiba kereta belakang membunyikan hon. “Kereta belakang hon, gajah bangun mengamuk pijak bonet kereta mereka, lima orang dalam kereta itu nasib baik sempat keluar dan lari tinggalkan kereta,” katanya menerusi satu pesanan suara.

Berdasarkan individu berkenaan, kelima-lima mangsa terpaksa menumpang kenderaan lain berpatah balik dan berhenti di puncak Banjaran Titiwangsa. Katanya lagi, isteri pemandu kenderaan terbabit menangis apabila diberitahu kereta mereka r0sak dipijak gajah berkenaan.

Saksikan video yg menger1kan ni…

Baca berita penuh di pautan Gajah mengamuk pijak kereta

Kredit; Info Roadblock JPJ/POLIS & Harian Metro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*